Montaj, Instalare

Fie ca vorbim despre frig sau incalzire noi ne pricepem la toate. Intr-adevar specialitatea noastra este frigotehnica, dar asta nu ne impiedica sa ne ocupam si de incalzire. Putem spune deci ca domeniul nostru de activitate este defapt climatizarea.

Avand in vedere ca nu doar noi, ci toata europa se afla in criza financiara, nu putem sa nu tinem cont de acest lucru mai ales in Romania. De aceea va oferim servicii profesionale la preturi romanesti.

Asiguram montaj si instalare pentru diferite solutii si aparate de climatizare sau incalzire:

  1. montaj aparate de aer conditionat in Timisoara
  2. montaj instalatii de incalzire in Timisoara si judet
  3. montaj aer conditionat industrial Timisoara

1. Montaj aparate aer conditionat in Timisoara si judetul Timis

Montaj aer conditionat Timisoara

Montajul aparatelor de aer conditionat este specialitatea noastra. Fie ca este vorba despre casa sau biroul dumneavoastra noi instalam si efectuam montaj pentru aparate de aer conditionat de tip splitinverter sau orice altfel de tehnologie in functie de dorintele dumneavoastra.

Avem in dotare toata aparatura necesara instalarii si montarii aparatelor de aer conditionat in Timisoara si in judetul Timis. Ne ocupam si de vidarea aparatelor de aer conditionat.

Mai multe informatii referitoare la montaj aer conditionat gasiti aici

2. Montaj instalatii incalzire

Montaj aer conditionat Timisoara
Desi suntem specialisti in domeniul frigotehnic, montajul instalatiilor de incalzire face si el parte din serviciile oferite de noi. Cand vine vorba montajul instalatiilor de incalzire ne pricepem atat la cele electrice cat si cele cu agent termic. Deasemenea montam si incalzire in pardoseala.

Gasiti aici mai multe informatii despre montajul instalatiilor de incalzire

3. Montaj aer conditionat industrial

Montaj aer conditionat Timisoara
Daca aveti nevoie de specialisti in domeniul firgotehnic pentru solutii speciale cum ar fi hale, depozite, supermarketuri sau chiar si  racirea salilor de server si echipamentelor de telecomunicatii noi va putem oferii si montaj pentru astfel de aparate de aer conditionat.

Trebuie avut in vedere ca incercam totusi sa ne concentram eforturile in Timisoara si in judet, astfel incat va rugam sa nu ne contactati din alte judete decat daca aveti nevoie de specialisti la un pret rezonabil.

Mai multe informatii despre montajul aparatelor de climatizar industriale