Montaj aer conditionat industrial

Montaj aer conditionat industrial pentru depozite sau hale industriale

montaj-aer-conditionat-depozite-hale
Atunci cand aveti nevoie de conditii speciale de  pentru pastrarea unor bunuri, controlul eficient si adecvat al temperaturii si umiditatii este vital. Montarea unui aer conditionat industrial intr-un depozit sau intr-o hala industriala nu este un lucru pe care il puteti face de unul singur.

Montarea aparatelor de aer conditionat industrial necesita putin mai multa atentie si poate fi dificil de montat uneori, de aceea noi va sfatuim sa lasati profesionisti sa se ocupe de montarea aparatului de aer conditionat.

Climatizarea sau refrigerarea depozitelor de marfa poate juca un rol important intr-o afacere dar in acelasi timp trebuie tinut cont de costurile legate de necesitatea energetica a aparatelor de aer conditionat.

Atunci cand se implementem un sistem de climatizare la un depozit sau o hala industriala ar trebuii sa optam pentru o solutie integrata. Aduca sa avem in vedere toate ramurile climatizarii:

  • racirea si incalzirea 
  • controlul umiditatii
  • calitatea aerului

Optand pentru o solutie integrata puteti reduce semnificativ costurile dar veti fi si mai “Verde” reducand amprenta de carbon lasata asupra mediului inconjurator.

Montajul aerului conditionat industrial nu este singurul lucru care trebuie sa va precupe. Pe langa montaj, conditiile ambientale joca un rol important. Nu mai putin importanta, ba  chiar mai importanta este izolatia termica! Cu cat izolatia termica, este mai eficienta, cu atat mai mici costurile de mentinere a temperaturii la nivelul dorit.

Ne puteti contacta oricand iar noi vom incerca sa va satisfacem nevoile in cel mai scurt timp.

Montaj aer conditionat industrial de mare precizie

montaj-aer-conditionat-precizie
Daca domeniul dumneavoastra de activitate este IT, Hosting, Telecomunicatii sau oricare alt domeniu unde aveti nevoie de climatizare precisa, noi va ajutam cu solutii, montajul aparatelor de aer conditionat industriale de mare precizie dar si la intretinerea lor.

Atunci cand efectuam un montaj de aer conditionat industrial de mare precizie trebuie sa optimizam aceste aparate de aer conditionat in functie de pierderile de caldura aferente locatiei.

Aparatele de aer conditionat de mare precizie sunt proiectate pentru a functiona neintrerupt timp de mai multi ani. Totusi, pentru a avea siguranta ca ele continua sa functioneze la parametrii ideali intretinrea lor este vitala.

Spre deosebire de aparatele de aer conditionat de birou, aparatele de aer conditionat de mare precizie pe langa ca regularizeaza temperatura si o mentine cu exactitate, reguleaza si umiditatea aerului, impiedicand asftel incarcare electrostatica a aerului.

Gasiti aici informatii referitoare la service si mentenanta pentru aceste tipuri de aparate de aer conditionat.