Montaj instalatii de incalzire Timisoara si judet

Echipa noastra de profesionisti iti ofera posibilitatea de a apela la serviciile noastre atunci cand aveti nevoie de specialisti la preturi de oferta pentru montarea instalatiilor de incalzire.

Oferim montaj pentru instalatii de incalzire in Timisoara si in judetul Timis pentru urmatoarele tipuri de instalatii de incalzire.

Tipuri de instalatii de incalzire:

Montaj instalatie de incalzire in pardoseala

montaj-instalatii-incalzire-in-pardoseala

Sistemul cel mai eficient pentru incalzirea in pardoseala este cel electric. Acest sistem este unul foarte simplu si dupa cum spuneam eficient pentru incalzire. Spunem ca este foarte simplu deoarece consta dintr-un singur element, un cablu special ce emana caldura atunci cand este strabatut de un curent electric.

Este ideal pentru a scoate frigul din pardoseala. Fie ca este vorba de bucatarie sau de o baie aceasta instalatie de incalzire este foarte usor de instalat.

Totusi trebuie avut in vedere ca montarea acestei instalatii de incalzire ar trebuii facuta fie la inceput, atunci cand construim casa, sau cand vrem sa renovam, deoarece peste aceasta instalatie trebuie turnata o sapa din mortar.

Beneficii:

  • Usor de instalat. Se aranjeaza cablul pe pardoseala, se fixeaza cu plasa, apoi se incarca cu mortar.
  • Este sigura. Odata montat este aproape imposibil sa distrugi acest sistem. Pe langa acest fapt, instalatia este dotata cu protectie de scurt circuit, si termostatul se opreste instantaneu in cazul unei probleme
  • Este economica. Cu un consum aproximativ de 100Wati  per metru patrat.
  • Ocupa putin saptiu. Aproape ca nu ocupa spatiu deloc, fiind montata in pardoseala, este practic insesizabila.
  • Confortabila. Atunci cand iti este frig la picioare parca ti-e frig peste tot. Noi credem ca si invers este valabil.

Oferta noastra pentru incalzire in pardoseala

Montaj instalatii incalzire sobe peleti

montaj-instalatii-incalzire-in-pardoseala
Ridicarea costurilor la energie fac ca tot mai multi oameni sa adopte cai alternative pentru a-si incalzi locuinta. Sobele pe baza de peleti au devenit tot mai populare in ultima perioada datorita costului scazut de combustibil. Peleti sunt realizati din rumegus si praf de lemn, deci practic din resturi.

La fel ca si aparatele de aer conditionat, si orice alt aparat de climatizare, puterea lor se masoara in BTU (British Termal Units – unitate de caldura britanica). Trebuie sa aveti in vedere ca va trebuie in jur de 250 pana la 300 de BTU pentru fiecare metru patrat in fiecare ora. Deci pentru o suprafata de 20 metri patrati va trebuie aproximativ 5000 BTU/h.

Pe langa ca oferim montajul sobelor pe baza de peleti sau bricheti va punem la dispozitie si cateva modele.

Solutii de incalzire > Sobe Peleti

Montaj Aeroterme

montaj-instalatii-incalzire-in-pardoseala
Cand vorbim de montajul aerotermelor vorbim de acele aeroterme care necesita un montaj, desi va putem oferi si aeroterme de dimensiuni mici, de pus sub un birou sa va incalzeasca putin la picioare.

Exista atat aeroterme electrice cat si pe GPL sau alte tipuri de combustibil. Ne puteti contacta oricand daca aveti nevoie de specialisti pentru a va ajuta la montajul acestui tip de instalatie de incalzire.

Gasiti aici oferta noastra de aeroterme.