Service instalatii de incalzire si aerisire

montaj-instalatii-incalzire
Stim cu toti cat de frustrat poate fi atunci cand instalatia de aerisire nu mai recircula aerul sau cea de incalzire nu mai functioneaza in toiul ierni. Totusi, daca cumva se intampla ca instalatia dumneavoastra de incalzire sau aerisire sa va lase la greu, e bine de stiut ca noi va putem ajuta.

Fie ca este vorba despre aeroterme, sobe pe peleti, umidificatoare, dezumidificatoare sau orice alt tip de instalatie de climatizare si incalzire noi ne pricepem la toate.

Nu are rost sa irositi timpul citind aceste randuri despre service instalatii de incalzire. Cel mai bine e sa ne sunati si sa incercati sa ne explicati problema dumneavoastra telefonic.

Totusi inainte de a ne suna ati putea verifica cateva lucruri ce s-au dovedit a fi foarte simple si uneori greseli nesemnificative care ne dau bataie de cap si pentru care nu aveti nevoie de service pentru instalatia dumneavoastra de incalzire

  • Verificati ca usa de jos a sobei est einchisa foarte bine, mai ales daca cumva ati schimbat filtrul in ultima perioada
  • Verificati ca termostatul sa fie la temperatura corespunzatoare
  • Verificati ca instalatia de incalzire sa fie conectata la reteaua electrica daca aceasta are nevoie de curent
  • Verificati ca sigurantele nu sunt sarite sau arse

Aveti grija inainte de a umbla la orice instalatie de incalzire, mai ales daca este vorba de gaz! Nu uitati ca curentul elctric ce trece prin instalatia dumneavoastra de incalzire este letal!