Despre noi

Compania Frigo Banat Group a fost înființată in anul 2006 cu scopul de a oferi servicii frigotehnice și de climatizare pentru spații rezidențiale sau comerciale. De-a lungul anilor, Frigo Banat a reușit să-și creeze o reputație excelentă datorită calității produselor, serviciilor și orientarea față de nevoile clienților. 

Compania Frigo Banat a văzut în companiile cu profil similar un posibil aliat, nu un competitor. Încă din anul 2007, Frigo Banat devine distribuitor recunoscut al leaderului mondial în domeniul frigotehnic și de climatizare - YORK International, în zona de Vest a României. În anul 2010, Frigo Banat devine distribuitor MTA, lider în producția de aparate de refrigerare industriale, chillere și aparate de aer condiționat. 

Echipa noastră are o experiență de peste 25 de ani în domeniul climatizării, fiind formată din personal specializat în proiectarea și implementarea soluțiilor personalizate adecvate spațiilor rezidențiale, comeriale și industriale, oferind cu profesionalism o gamă largă de servicii:

  • Comercializare, montaj, mentenanță, igienizare și service a sistemelor de climatizare simple precum aparatele de aer condiționat tip split, duct, casetă sau plafon

  • Comercializare, montaj, mentenanță și service a sistemelor de climatizare complexe precum aparatele de aer condiționat multi-split, sisteme de ventilație, chillere și coolere

  • Comercializare, montaj, mentenanță și service agregate frigorifice, camere frigorifice, răcitoare

  • Consultanță de specialitate în domeniul climatizării și echipamentelor frigorifice

  • Servicii de mentenanță și service la cel mai înalt nivel de profesionalism 

contactati-ne acum

+40 744 204 934

frigobanat@gmail.com

Str. Oltul, Nr. 10 A

Dumbrăvița, Jud. Timiș

România

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now